Ejendomsservice både indendørs & udendørs

Med års erfaring indenfor rengøringsområdet, er vi erhvervslivets fortrukne rengøringsfirma

Lad os tag en snak!

Få et uforpligtende tilbud

Ved at klikke på knappen ovenfor accepterer du websitets vilkår for brug og privatlivspolitik og giver samtykke til at modtage SMS-beskeder og e-mails.

Indendørs og udendørs ejendomsservice

Stabilt, effektivt og professionelt

Ejendomsservice med Sats Rent betyder, at dine ejendomme viser sig fra sin bedste side – både indendørs og udendørs. Med vores ejendomsservice er du sikret en ren og velholdt ejendom der er indbydende for dine gæster og beboere, kunder og medarbejdere. 

Ejendomsservice til perfektion

Vi udarbejder en gennemtænkt serviceplan, og vi sender kun dedikerede og motiverede medarbejdere ud til din boligforening eller virksomhed. Skulle ekstra eller akutte behov opstå undervejs, er vi altid klar til at løfte opgaven. Vi har en lang række specialkompetencer, så vi kan både assistere dig i insektbekæmpelse,  fjernelse af skimmelsvamp, miljørigtig ukrudtsbekæmpelse mm.

 
Sats rent erhvervsrengøring

Vi leverer håndfaste og prisdygtige ejendomsservice løsninger for vores kunder

Kvalitet, renlighed og perfektionisme er en del af Sats Rents DNA. Vi har stor fokus på at levere håndholdt og exceptionel rengøring hver dag, dag efter dag.  Vi udvikler altid løsninger tilpasset den enkelte kunde. Og vi sørger for at leve op til denne løsning og udfører daglige, månedlige samt uanmeldte kvalitetsvurderinger.

Rengøringsfarma københavn satsrent